, welkom op de site van de Friese Sportklimvereniging Friends.

Wat is Friends? Wie zijn de Friends?
Friends is een jonge sportklimvereniging in Friesland met bijna 50 leden. Friends organiseert verschillende activiteiten. Er wordt wekelijks, doorgaans op dinsdagavond, actief geklommen in het Klimcentrum Bjoeks in Groningen en in samenwerking met de NKBV regio Noord worden ook klimgebieden bezocht.
Friends streeft naar een 'eigen' klimcentrum in Leeuwarden. Ongeveer eenmaal per maand wordt een andere klimhal bezocht. Er worden onderlinge wedstrijden georganiseerd en dia-of thema-avonden. 
Friends heeft een eigen verenigingsmagazine "Loodrecht" en een T shirt met het logo. In de agenda kun je ons lopende programma vinden. De meest recente informatie vind je onder nieuws. De foto┬┤s en verhalen geven je een indruk van onze activiteiten.
Regelmatig wordt een beroep gedaan op Friends om een opening of andere gelegenheid kleurrijker te maken met een abseil van een gebouw. Friends kan deze verzorgen, meer informatie vindt u hier.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met een van de bestuursleden of wordt direct lid van de eerste en enige Friese Sportklimvereniging. Bij 'informatie' zijn de contactadressen vermeld.
En kom eens langs op onze klimavonden en andere activiteiten!


Actueel!

De lezing van Tineke over klimmen in de USA is verplaatst naar 1 april.

In week 6 van 2005 (7 feb. t/m 13 feb) is onze site gekozen tot site van de week bij Biblionet-Fryslan

Gezien op internet:
grote verzameling klimvideo's
(breedband vereist)

ALGEMENE LEDENVERGADERING op 16 maart 2005. Uitnodiging volgt. Notulen vorige ALV staan in het ledendeel.